Standul constructorului român va găzdui în cadrul salonului elveţian un concept coupe, cu veleităţi sportive. Surpriza pregătită de Dacia pentru publicul de la Geneva va avea ca rol şi promovarea viitoarei filosofii de design a brandului românesc, liniile conceptului urmând să se regăsească şi pe modelele care se vor alătura gamei în anii următori.


 Foarte interesant este faptul că numele speculat pentru prototipul românesc este Duster, acesta urmând să fie şi numele unui viitor SUV al mărcii. Deocamdată însă, informaţiile sunt amestecate, astfel că va trebui să aşteptăm comunicatul de presă Dacia pentru a vedea denumirea sa adevarată.
 Potrivit unor informaţii preliminare, conceptul a fost dezvoltat pe baza actualului Sandero, la crearea acestuia aducându-şi contribuţia şi inginerii diviziei Renault Sport. Imaginile coupe-ului, publicate de un site polonez, trădează blocuri optice cu lumini LED, jante din aliaj uşor şi frâne Brembo.
Rămâne de văzut dacă noul coupe, anticipat la Geneva, va împrumuta imaginea low-cost asociată brandului românesc sau se va poziţiona mai sus decât actualele Logan şi Sandero.